↑ Return to Rozvoz obědů

Jídelníček rozvozu obědů

6. týden od  6. 2. do 10. 2. 2017

Pondělí: Vývar s vaječnou jíškou 1,3,7,9
1. Halušky se slaninou a kysaným zelím 1,3,7,10,12
2. Hovězí maso, koprová omáčka, knedlík 1,3
3. Drůbeží ragů s fazolkami, rýže 1
4. Jarní kuřecí salát s těstovinami 1,3
5. 150g Smažená sýrová jehla,  opékané brambory, obloha 1,3,7
6. 200g Vepřový vrabec, zelí, knedlík 1,3,7

Úterý: Cizrnová se zeleninou 1,9
1. Játra po znojemsku, rýže 1
2. Vařená plec, myslivecká omáčka (houby,perník,povidla), knedlík 1,3
3. Čočka s vepřovým masem a cuketou, pečivo 1
4. Tvarohové knedlíky s jahodami, strouhanka se skořicí a máslem 1,3,7
5. 150g Kuřecí plátek se šunkou a nivou, brambory, obloha 1,7
6. 300g Pečené kuře, brambory, kompot 1,7

Středa: Uzená s kroupami 1,9
1. Bramborový guláš s uzeninou, pečivo 1
2. Uzené maso, křenová omáčka, knedlík 1,3
3. Vepřový flamendr s křenem a feferonkou, rýže (pikantní) 1,6
4. Smažené vdolky, povidla 1,3,7
5. 150g Drůbeží maso PEKING, rýže karí, obloha 1
6. 150g Smažená sýrová variace, brambory, tatarka 1,3,7,10

Čtvrtek: Gulášová  1
1. Dušená karotka s hráškem, vařené vejce, brambory 1,3,7
2. Smažená křídla, brambory, zelný salát s mrkví 1,3,7
3. Vepřová kotleta s játry, rýže 1,7
4. Fazole na kyselo, klobása, pečivo 1
5. 150g Mexická směs, bramboráčky, obloha 1
6. 150g Svíčková na smetaně, knedlík 1,3,7,9,10

Pátek: Vývar s játrovými knedlíčky 1,3,9
1. Tatarák z robi masa, topinka, vejce 2ks 1,3
2. Šumavský závitek, knedlík 1,3
3. Čevapčiči, brambory, hořčice a cibule 3,10
4. Treska s brokolicí a sýrem, bramborový salát 1,3,4,7,9,10
5. 150g Táborské medaljonky, hranolky, obloha 1,7
6. 150g Smažený vepřový řízek, bram. salát s majonézou 1,3,7,9,10

 


 

Alergeny – označování dle směrnice 1169/11EU Seznam:
1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkaté plody a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkýši a výrobky z nich